26 Octombrie 2007

Tape Computer investeste 250.000 euro in online

Compania de distributie Tape Computer investeste 250.000 euro in dezvoltarea diviziei de vanzari online, tapeshop.ro, a stocului de marfa, dar si in amenajarea unui sediu pentru aceasta divizie

"Desi este o divizie separata, tapeshop.ro, va beneficia de un know-how bine consolidat oferit de Tape Computer", a declarat directorul de vanzari al diviziei online, Dan Gheorghevici.

Aplicatia tapeshop.ro este adaptata la nevoile actuale ale clientului online: interfata usor de utilizat cu un grad mare de accesibilitate a informatiilor si un comparator de produse ce ii faciliteaza clientului analize directe intre produse din aceeasi categorie, aspect care genereaza o decizie de cumparare bine structurata.

"Suportul oferit de Tape Computer se va concretiza in stoc si un management al stocului adaptat la necesitatile pietei, ceea ce va permite practicarea unor preturi avantajoase, implementarea unui sistem de bonusare, de promotii si concursuri", a declarat directorul general al Tape Computer, Bogdan Mitu.

Datorita parteneriatului semnat cu GeCad E-Payment, noul magazin online ofera clientilor posibilitatea de achizitionare rapida prin intermediul cardului de credit.



Citeste si