Operatorul de telefonie mobila, Orange Romania, va reduce incepand de vineri tarifele de roaming cu 46% pentru serviciile de transfer de date si va introduce conceptul de retea preferata pentru abonatii ce calatoresc in principalele tari europene.
"Initiativa se inscrie in planurile noastre de a oferi clientilor Orange servicii la tarife avantajoase chiar inainte de impunerea unor reglementari de catre Uniunea Europeana", a declarat directorul comercial al Orange Romania, Thierry Millet.

Potrivit directorului Orange, aceasta reducere de tarife vine in intampinarea nevoilor clientilor din mediul de afaceri care acceseaza frecvent internetul si fac transfer de fisiere direct pe terminalele mobile atunci cand se afla in roaming

Clientii Orange cu abonament au tarife mai mici pentru serviciile de date in cele 66 de tari cu care Orange are acorduri de roaming GPRS. Astfel, 1 MB de trafic in roaming intr-o retea din Spania costa sase euro, fata de tariful anterior de 9,25 euro. Similar, 1 MB de trafic costa, de acum, sapte euro in roaming in Turcia fata de 9,25 euro, opt euro EUR in China fata de 11 EUR, noua euro in Brazilia fata de 11 euro si 11 euro in Australia fata de 15,5 euro.

Atunci cand calatoresc in Europa, abonatii Orange pot beneficia de tariful de cinci euro pentru 1 MB de trafic de date, daca selecteaza una dintre retelele preferate din tarile Comunitatii.

Lansarea unor pachete de date cu trafic inclus in roaming le ofera clientilor Orange posibilitatea de a face transfer de date cu costuri mai reduse atunci cand se afla in roaming in spatiul comunitar. Astfel, un pachet cu 10 MB de trafic inclus costa 40 euro, 15 MB costa 55 euro, 20 MB costa 70 euro, iar pachetul de 50 MB costa 160 euro.

Operatorul de telefonie Orange Romania si-a majorat numarul de clienti cu circa 16% in primele noua luni ale anului trecut, cand a atins la finalul lui septembrie nivelul de 9,31 milioane de clienti, fata de finalul anului 2006 cand a avut 8,043 milioane de clienti, cu 18% mai mult decat in 2005.

Operatorul este parte a grupului France Telecom, una dintre cele mai mari companii de comunicatii din lume, cu peste 163 milioane de utilizatori pe cinci continente. Operatorul a investit aproximativ 1,4 miliarde euro, in cei zece ani de prezenta in Romania.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri