24 Septembrie 2008

Inceperea scolii a dublat vanzarile de notebook-uri ale PCfun

PCfun, unul din principalii jucatori de pe piata comertului online de produse IT&C din Romania, a inregistrat in septembrie vanzari duble pe segmentul notebook fata de luna precedenta, ca urmare a inceperii noului an scolar.

Compania a mai inregistrat o crestere de peste 40% pe categoria de sisteme desktop, comparativ cu cea mai buna luna din an care a fost ianuarie, o crestere de 42% pentru imprimante si multifunctionale, dar si pentru monitoarele LCD in crestere cu 28%.

„Vanzarile se mentin in continuare la un nivel dublu fata de anul trecut, iar rezultatele bune obtinute luna aceasta vin ca urmare a manifestarii interesului consumatorilor pentru produsele IT mult mai devreme in comparatie cu anul trecut. Pentru perioada urmatoare produsele de interes maxim vor fi in continuare notebook-urile, sistemele desktop, imprimantele, multifunctionalele”, a declarat Madalin Durca, directorul de marketing PCfun.ro.

Compania estimeaza pentru acest an venituri de 15 milioane de dolari pentru cele doua magazine, iar in primul semestru a realizat afaceri de 4 milioane de dolari. Principalii competitori sunt eMAG, MarketOnline, pcgarage si cel.ro.



Citeste si