4 Februarie 2010

Romsys a castigat un contract de 15,8 mil. euro cu ONRC



Integratorul de sisteme IT Romsys a castigat un contract de aproximativ 15,8 milioane euro pentru realizarea si implementarea proiectului “Servicii online (de e-guvernare) oferite de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicat”.
Contractul presupune achizitia de echipamente de tehnica de calcul, componente, accesorii, produse si aplicatii software si servicii conexe pentru realizarea si implementarea proiectului “Servicii online (de e-guvernare) oferite de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC) pentru comunitatea de afaceri prin intermediul unui portal dedicat”.

Romsys va oferi serviciile sale la sediul central al ONRC si la cele ale oficiilor registrului comertului de pe langa tribunale si sediile birourilor teritoriale, conform e-licitatie.ro.

Pentru aceasta licitatie, ONRC a primit o singura oferta, criteriile de atribuire fiind cele legate de pretul ofertei (30%) si caracteristicile tehnice si functionale (70%).

Printre clientii Romsys se numara Dacia, E-On Gaz Romania, ING, BCR, BRD, Vodafone, Orange, Romtelecom, Alcatel, Nestle, Arcelor Mittal etc.



Citeste si