22 Martie 2010

Vanzarile de iPad le-ar putea depasi pe cele de iPhone



Producatorul american de computere Apple ar putea vinde mai multe iPad-uri in primele trei luni de la intrarea pe piata decat s-a vandut din primul model de iPhone in aceeasi perioada de timp, scrie PC World.
Potrivit unor surse citate de Wall Street Journal, sute de mii de unitati au fost deja comandate, ceea ce confirma o cerere relevanta pentru terminal.

Cifrele estimate sunt similare cu cele prezentate anterior de companiile de cercetare, care estimau ca Apple a primit aproape 200.000 de comenzi inainte de lansare. Pana in prezent, Apple nu a confirmat niciuna dintre aceste cifre speculate.

In 2007, Apple a vandut 1,2 milioane de iPhone-uri dupa lansare, insa iPad ar putea depasi aceste cifre daca cererea se va mentine. In pofida acestui lucru, succesul ar putea sa se diminueze in doar cateva luni, posibil dupa ce urmatoarea generatie de iPhone va fi lansata.

In prezent, Apple incearca sa asigure continutul media pentru tableta care va fi lansata pe 3 aprilie. Potrivit surselor, majoritatea acordurilor pentru ziare, reviste si carti au fost deja semnate, iar in prezent Apple poarta discutii cu televiziunile pentru oferirea continutului la un pret mai mic.



Citeste si