7 Aprilie 2010

Clientii Cosmote isi pot achita facturile cu cash si la GarantiBank



GarantiBank a lansat, de la 1 aprilie, serviciul de plata in numerar a facturilor Cosmote Romania, serviciul fiind oferit gratuit clientilor persoane fizice sau juridice ai companiei de telefonie, fie ca sunt sau nu si clienti ai GarantiBank, a anuntat banca.
Plata poate fi efectuata la ghiseele bancii, in baza facturii Cosmote.

Intr-o etapa ulterioara de dezvoltare a acestui serviciu, GarantiBank ar urma sa extinda modalitatile de plata a facturilor Cosmote prin adaugarea unor canale alternative, precum bancomate, Internet banking si direct debit, se indica in comunicat.

GarantiBank este sucursala din Romania a GarantiBank International NV, cu sediul la Amsterdam. Aceasta este detinuta in totalitate de Garanti Turcia, cea de-a doua banca privata din Turcia. In Romania, GarantiBank are 51 de agentii, dintre care 21 in Bucuresti.

Cosmote Romania, divizie a Cosmote Group, avea 6,9 milioane de clienti la finalul anului trecut. Cosmote este operatorul cu cea mai extinsa prezenta in sud-estul Europei, cu 22 milioane de clienti in Grecia, Albania, Bulgaria si Romania, raspunzand nevoilor de comunicare ale unei piete de 45 de milioane de locuitori.



Citeste si