22 Aprilie 2010

Cosmote a lansat serviciile de Internet mobil



Cosmote, al treilea operator de telefonie mobile de pe piata locala, a lansat serviciile 3G, oferind Internet mobil cu acoperire broadband nationala.
Serviciile 3G sunt disponibile in 11 orase din tara, Bucuresti, Iasi, Cluj-Napoca, Timisoara, Constanta, Galati, Craiova, Brasov, Moinesti, Oltenita si Orastie, si aproximativ 300 localitati.

Pe piata locala, doar Vodafone mai ofera servicii de Internet mobil la o astfel de viteza. Operatorul de telefonie mobila a lansat aceste servicii in toamna trecuta.

In septembrie 2009 si Zapp a anuntat ca va pune la dispozitia utilizatorilor aceste facilitati. Zapp a fost cumparat in vara anului trecut de catre Cosmote.

Cel de-al treilea operator de telefonie mobila pe piata locala a lansat prima sa oferta de Internet broadband pentru clientii rezidentiali in luna ianuarie a acestui an.

Anul trecut, Cosmote a avut afaceri de 423 de milioane de euro si aproape 7 milioane de clienti.




Acoperire serviciu Connect (www.cosmote.ro)

Planurile tarifare 3G

Serviciile 3G de Internet mobil in banda larga Cosmote sunt disponibile prin intermediul solutiilor Connect 3G, pentru Internetul mobil si conexiune la Internet pentru laptop, care permite cel mai mare transfer de date, cu viteze de pana la 21,6 Mbps (de exemplu, 5GB pentru 11,9 euro/luna, TVA inclus).

Complementar cu lansarea serviciilor 3G, in magazinele Cosmote este disponibila o noua solutie de conexiune la Internet pentru laptop prin intermediul Connect EVDO, care permite cea mai larga acoperire pentru Internetul de mare viteza, cu viteze de pana la 3,1 Mbps.

Reteaua 3G ofera in prezent acoperire pentru aproape 58% din populatie pentru Internetul mobil de mare viteza, de pana la 21,6 Mbps.

In plus fata de 3G, in magazinele Cosmote sunt disponibile servicii de Internet prin intermediul retelei broadband CDMA cu viteze de pana la 3,1 Mbps.



Abonamente Connect (www.cosmote.ro)



Citeste si