Volkmar Kruger, un maistru la o fabrica de sticla din Germania, si Vera Kruger, care este angajata part-time la o companie care urmareste stocurile, se bucura de siguranta locului de munca, de o buna ingrijire a sanatatii, infrastructura, de educatie subventionata si de sase saptamani de concediu pe an.

Astfel, familia Kruger duce o viata mai buna si datorita unor obiceiuri personale sanatoase. Acestia, la fel ca majoritatea germanilor, sunt modesti si au evitat sa se indatoreze prea mult in anii trecuti, precum au procedat familiile americane din clasa de mijloc.

Totodata, familia Kruger beneficiaza de o economie performanta. Rata scazuta a somajului din Germania ofera siguranta locului de munca, in timp ce inflatia redusa pastreaza puterea acestora de cumparare.

Citeste si:

Guvernul german isi poate permite sa acorde servicii sociale extinse si subventii, ceea ce le-a permis sotilor Kruger sa-si trimita fiul la facultate pentru doar 260 de dolari pe semestru.

Pe de alta parte, o interventie chirurgicala recenta, efectuata de unul dintre soti, in care spitalizarea a durat 10 zile, a costat doar 13 dolari pe zi.