26 Ianuarie 2012

GE Energy are un nou CEO pentru Europa Centrala si de Est, Rusia si tarile din CIS



GE Energy anunta numirea lui Cristiano Tortelli in functia de presedinte si CEO pentru regiunea Europa Centrala si de Est, Rusia si tarile din CIS (tari ex-sovietice).

Tortelli (foto) se va ocupa de cresterea si expansiunea GE Energy in aceste regiuni si va lucra la sediul din Moscova, Rusia, potrivit unui comunicat de presa.

Anterior recentei numiri, Cristiano Tortelli a fost director general de vanzari globale pentru divizia Turbomachinery a GE Oil & Gas, cu sediul la Florenta, Italia.

Dupa absolvirea Universitatii din Florenta si obtinerea diplomei de specializare in inginerie electronica, Tortelli a lucrat la Milano.

General Electric (GE) este o companie globala cu activitati in sectorul infrastructurii, al serviciilor si al media, producand de la motoare de aeronave, pana la echipamente medicale si programe de televiziune. GE este prezenta in peste 100 de tari, inclusiv in Romania.

Toate liniile de business ale GE sunt active la nivel local. In Romania, GE Energy furnizeaza tehnologie pentru unitatile de productie de energie „verde", precum parcurile eoliene.



Citeste si