O tanara din Australia poate ramane pentru tot restul vietii legata intr-un scaun cu rotile dupa ce a mancat la un restaurant KFC. Ea s-a intoxicat cu salmonella dupa ce a mancat aripioare de pui la un restaurant KFC din apropiere de Sydney. La scurt timp, tanara a inceput sa se simta din ce in ce mai rau si ulterior a intrat in coma, stare in care s-a aflat timp de sase luni, potrivit BBC.
Acum este obligata sa traiasca intr-un scaun cu rotile si nu mai poate sa vorbeasca din cauza ca virusul i-a atacat creierul.

Dupa ce KFC a fost dat in judecata, tribunalul suprem din New South Wales a decis ca familia Monikai Samaan sa primeasca o despagubire de 8,3 milioane dolari.

Cu toate acestea, reprezentantii lantului de restaurante declara ca vor face apel din cauza ca nu exista dovezi clare care sa ateste ca tanara s-a imbolnavit dupa ce a consumat produse fast food de la KFC.

Potrivit declaratiilor din timpul procesului si ceilalti membrii ai familiei tinerei s-au simtit rau dupa ce au mancat aceleasi produse, dar starea lor s-a imbunatatit ulterior.

Sursa Foto Freedigitalphotos.net

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri