Urmatorul video prezinta cadru cu cadru constructia satului Olimpic si Paralimpic in estul Londrei destinat Jocurilor Olimpice din acest an. Complexul dispune de 17.320 de paturi si ofera fiecarui atlet un spatiu de 16 metri patrati. Dupa incheierea Jocurilor Olimpice, infrastructura nou construita va fi transformata in zona rezidentiala.
A 30-a editie a Jocurilor Olimpice se va desfasura la Londra, in Regatul Unit al Marii Britanii si al Irlandei de Nord, in perioada 27 iulie - 12 august 2012, unde vor participa aproximativ 10.500 de sportivi, veniti din 146 de tari.

Jocurile Olimpice de la Londra se vor desfasura in perioada 27 iulie-12 august.

Constructia parcului Olimpic a inceput in decembrie 2006, in principal in zona industriala Stratford City, din estul Londrei. In interiorul acestuia se afla Stadionul Olimpic, arena pe care vor avea loc festivitatile de deschidere si de inchidere si diferite probe sportive.

Exista si exceptii necesare cum ar fi la Academia Nationala de Navigatie din Weymouth si Portland, de pe insula Portland din Dorset unde se vor desfasura probele de navigatie, la aproximativ 200 de km de parcul Olimpic. Meciurile de fotbal vor avea loc la Cardiff (Tara Galilor), Coventry, Glasgow (Scotia), Manchester si Newcastle.

Londra organizeaza Jocurile Olimpice de vara pentru a treia oara, dupa cele din 1908 si 1948.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri