26 Octombrie 2012

Ministrul grec al Finantelor in spital: a fost diagnosticat cu o infectie virala grava si extenuare



Ministrul grec al Finantelor Yannis Stournaras a fost internat la un spital, unde a fost diagnosticat ca sufera de o infectie virala grava si extenuare, relateaza cotidianul elen Ekathimerini in editia online.

Stournaras a solicitat concediu medical, urmand sa revina la minister pentru a participa la discutii cu oficiali, inaintea unei sedinte cu premierul Antonis Samaras, conform Mediafax.

Ministrul este ultimul dintr-o serie de oficiali guvernamentali greci care se resimte in urma unor negocieri dure cu troika ceditorilor, comenteaza ziarul grec.

La inceputul acestei luni, ministrul Justitiei Antonis Roupakiotis a fost supus unei operatii in vederea inlaturarii unui cheag de sange.
In iunie, fostul guvernator al Bancii nationale Vassilis Rapanos a refuzat postul de ministru al Finantelor, oferit de catre Samaras, invocand probleme grave de sanatate. Ulterior, premierul a fost supus, la randul sau, unei operatii la nivelul ochilor. In octombrie, inaintea unui summit UE crucial, doi dintre membrii echipei premierului de la vremea respectiva, George Papandreou, s-au confruntat, de asemenea, cu probleme grave de sanatate. Giorgos Glynos a suferit un atac de cord inaintea reuniunii, iar Giorgos Zannias a facut tensiune in timpul summitului.



Citeste si