Potrivit anchetatorilor, biografa lui David Petraeus (foto) avea o relatie amoroasa cu acesta, dar o alta femeie apropiata de directorul CIA aflase de aceasta situatie. In acest context, biografa Paula Broadwell i-ar fi trimis email-uri de amenintare celeilalte femei, care, de teama, s-a adresat FBI cerand protectie.

FBI a declansat o ancheta si a descoperit ca email-urile erau trimise de biografa lui David Petraeus, afland ca directorul CIA avea o relatie extraconjugala. Anchetatorii FBI erau preocupati de faptul ca persoane neautorizate ar fi avut acces la corespondenta electronica personala a directorului CIA, securitatea nationala a SUA fiind astfel amenintata.

Identitatea destinatarei email-urilor trimise de biografa nu a fost dezvaluita si nu se cunoaste natura relatiei pe care aceasta o are cu David Petraeus. Femeia nu lucreaza la CIA si nu este sotia lui Petraeus, Holly. Conform unor surse, email-urile vizate de ancheta releva ca Paula Broadwell o considera pe cealalta femeie o amenintare pentru relatia cu Petraeus.

Citeste si:

Potrivit Fox News, David Petraeus ar fi avut o relatie cu scriitoarea Paula Broadwell, coautoarea biografiei intitutala "All In: The Education of General David Petraeus" ("Totul aici: Educatia generalului David Petraeus").

Conform unor oficiali din cadrul FBI, investigatia care o vizeaza pe biografa Paula Broadwell nu va avea ca rezultat formularea de acuzatii. David Petraeus nu a fost vizat deloc de investigatie in calitatea de suspect.

David Petraeus si-a dat demisia din functia de director al CIA - pozitie pe care o detinea din anul 2011 -, din cauza unei relatii extraconjugale. I