4 Februarie 2013

Presedintele Venezuelei, Hugo Chavez, a incheiat etapa postoperatorie. Incepe un nou tratament



Vicepresedintele Venezuelei Nicolas Maduro a anuntat sfarsitul etapei postoperatorii a presedintelui Hugo Chavez, care incepe "o noua etapa de tratament", relateaza AFP, citat de Mediafax.

Chavez, spitalizat de la 10 decembrie in Cuba pentru o a patra operatiei de cancer, "isi recupereaza incet fortele", a declarat Maduro pentru televiziunea de stat VTV.

"La aceasta ora, comandantul Chavez se intalneste cu seful parlamentului Diosdado Cabello si cu ministrul Apararii amiralul Diego Molero. In scurt timp vom avea vesti", a adaugat vicepresedintele.

Ministrul pentru Stiinta si Tehnologie Jorge Arreaza a declarat ca presedintele "mai bine pe zi ce trece" si este "din ce in ce mai implicat in functiile sale (prezidentiale)".

Hugo Chavez nu a putut asista la summitul Comunitatii Statelor Latino-Americane si Caraibe (CELAC), la inceputul saptamanii, la Santiago. Vicepresedintele Nicolas Maduro a citit luni un mesaj semnat de Chavez.

Liderul opozitiei venezuelene Henrique Capriles a acuzat duminica Guvernul ca "minte cu nerusinare" in legatura cu situatia sanatatii presedintelui, in varsta de 58 de ani, aflat la putere de 14 ani.
.



Citeste si