Autorul atacului de la Washington, Aaron Alexis, a fost internat in doua spitale militare la inceputul lui august, dupa ce a contactat politia din Rhode Island, sustinand ca aude voci ši are probleme cu somnul, au declarat oficiali citati de Washington Post, in editia electronica.

Politia din Newport, Rhode Island, a primit un apel telefonic de la Alexis la 7 august ši a raspuns in jurul orei 06.30, potrivit unui raport al politiei. Alexis le-a spus agentilor ca este intr-o calatorie de afaceri ši s-a mutat din hotel in hotel pentru a scapa de trei persoane care il tin treaz "vorbindu-i ši trimitandu-i vibratii in corp", potrivit politiei.

Alexis le-a spus politištilor ca nu are cazuri de boli psihice in familie, "ši ca nu a avut niciodata niciun fel de episod de tulburari psihice", a declarat locotenetul William Fitzgerald de la politia din Newport, care a trimis o copie a raportului catre Naval Station Newport.

Lisa Rama, un ofiter pentru afaceri publice de la Naval Station Newport, a declarat ca oficialii de baza militara din Rhode Island coopereaza cu FBI, refuzand sa raspunda daca politia militara a urmarit raportul din august.

Citeste si:
Washingtonul sustine "dreptul" Israelului la "autoaparare"
Tiruri de rachete:...

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
SUA au lansat atacuri cibernetice impotriva Iranului