„Este o afacere foarte, foarte mare. Interesul pentru realizarea investitiilor in aceasta industrie este imens”, a declarat Keber, citat de publicatia Denver Post.

Omul de afaceri a fost unul dintre participantii la o conferinta care a avut loc saptamana trecuta in Denver si care i-a pus fata in fata pe investitorii si producatorii de marijuana. Pana la sfarsitul intalnirii, investitorii participanti si-au asumat plasamente de peste 1 mil. dolari in start-up-urile de marijuana, asta chiar daca 90% dintre ei nu au putut sa ofere fonduri din cauza ca nu locuiau in Colorado.

Troy Dayton, CEO-ul ArcView – un grup de investitori americani, a declarat ca productia de canabis va reprezenta „urmatoarea mare industrie americana”.

Citeste si:

De asemenea, Andres Marroquin, profesor de economie in cadrul Universitatii Marroquin din Guatemala, mentioneaza intr-o postare pe blogul sau ca SUA va deveni cel mai mare exportator de marijuana din lume. Argumentul acestuia este ca legalizarea canabisului va permite SUA sa dezvolte aceasta industrie, in vreme statele din America de Sud vor ramane in urma din cauza legislatiei care inca nu este atat de permisiva.

“Peste cativa ani columbienii si mexicanii vor importa din SUA diverse produse din canabis, iar industria va deveni o componenta a PIB-ului Statelor Unite”.

Sursa foto: sxc.hu