Celor doi, sot si sotie in varsta de circa 30 de ani, li s-au adus mai multe acuzatii legate de traficul cu femei si copii, potrivit agentiei de presa Hinhua.

In prezent, barbatul este in arest, iar pentru femeie a fost achitata cautiunea pentru eliberare.

Politia din Shanghai a inceput investigatiile in luna mai, dupa ce au primit mai multe ponturi ca cei doi foloseau un sistem de mesagerie pentru a plasa anuntul legat de fiica loc nou-nascuta. Ei au fost identificati dupa IP-ul de pe care a fost postat anuntul.

Sotii au fost arestati in luna iunie, iar ulterior au recunoscut ca si-au vandut trei dintre copii pentru suma de 13.000 de dolari. Primul copil a fost vandut in 2008, cel de-al doilea in 2011, iar ultimul, o fetita, pe parcursul acestui an.

Citeste si:

Autoritatile au recuperat fetita, iar acum ii cauta pe ceilalti doi copii.

Vecinii au declarat politiei ca cei doi soti locuiesc cu doi copii, de 6 si 9 ani, desi femeia a fost insarcinata de mai multe ori.

Prin urmarirea cardului de credit al sotiei si a tranzactiilor bancare efectuate, politia a determinat ca tanarul cuplu si-a cheltuit toate veniturile pe telefoane iPhone si pantofi de lux. Ministerul Securitatii Publice a precizat ca cei doi soti au cumparat, de asemenea, computere, pe care Politia le-a recuperat din casa cuplului.

Cuplul din Shanghai a declarat politiei ca si-a vandut copiii in speranta ca vor avea parte de o viata mai buna.