Un cuplu din Shanghai si-a vandut copiii pentru iPhone-uri si pantofi de lux

Un cuplu din Shanghai este acuzat ca si-ar fi vandut trei nou-nascuti, iar cu banii incasati si-ar fi cumparat telefoane mobile iPhone, computere si pantofi, sustin autoritatile chineze, potrivit CNN.

Celor doi, sot si sotie in varsta de circa 30 de ani, li s-au adus mai multe acuzatii legate de traficul cu femei si copii, potrivit agentiei de presa Hinhua.

In prezent, barbatul este in arest, iar pentru femeie a fost achitata cautiunea pentru eliberare.

Politia din Shanghai a inceput investigatiile in luna mai, dupa ce au primit mai multe ponturi ca cei doi foloseau un sistem de mesagerie pentru a plasa anuntul legat de fiica loc nou-nascuta. Ei au fost identificati dupa IP-ul de pe care a fost postat anuntul.

Sotii au fost arestati in luna iunie, iar ulterior au recunoscut ca si-au vandut trei dintre copii pentru suma de 13.000 de dolari. Primul copil a fost vandut in 2008, cel de-al doilea in 2011, iar ultimul, o fetita, pe parcursul acestui an.

Citeste si:
BMW anunţă funcţia BMW Digital Key Plus, care vine odată cu BMW iX
BMW anunţă funcţia BMW...

Autoritatile au recuperat fetita, iar acum ii cauta pe ceilalti doi copii.

Vecinii au declarat politiei ca cei doi soti locuiesc cu doi copii, de 6 si 9 ani, desi femeia a fost insarcinata de mai multe ori.

Prin urmarirea cardului de credit al sotiei si a tranzactiilor bancare efectuate, politia a determinat ca tanarul cuplu si-a cheltuit toate veniturile pe telefoane iPhone si pantofi de lux. Ministerul Securitatii Publice a precizat ca cei doi soti au cumparat, de asemenea, computere, pe care Politia le-a recuperat din casa cuplului.

Cuplul din Shanghai a declarat politiei ca si-a vandut copiii in speranta ca vor avea parte de o viata mai buna.

Citeste si:
Maternitatea Bucur primește un ecograf de 30.000 de euro
Maternitatea Bucur primește...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri