In urma cu trei ani, Bella Weems, o tanara din Arizona care acum are 17 ani, se angaja ca bona ca sa stranga bani pentru o masina second-hand pe care sa si-o daruiasca atunci cand va implini 16 ani. Ea a cerut sprijinul parintilor, iar ei i-au spus ca si ea trebuie sa contribuie cu fonduri, incurajand-o sa-si deschida propria afacere. De la idee si pana la un business de 250 de milioane de dolari au trecut numai trei ani.

Cu trei ani in urma, Bella Weems a infiintat compania de bijuterii Origami Owl, cu o cifra de afaceri de 24 de milioane de dolari in 2012 si estimari de 250 de milioane de dolari pentru acest an, potrivit forbes.com.

Weems a pus astfel bazele companiei Origami Owl cu banii castigati ca babysitter, pe care ii folosea pentru a face medalione pe care le vindea prietenilor la diferite petreceri.

Cu cei 350 de dolari castigati ca babysitter, Weems si-a cumparat diferite componente pentru a face medalioane. Dupa un an, compania si-a infiintat un model propriu de vanzari, iar incasarile au explodat.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Citeste si:
Doua adolescente din Nisa, arestate pentru pregatirea unui atac
Doua adolescente de la Nisa,...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Mit Motors introduce serviciul de preluare şi livrare a mașinilor pentru service
Setari Cookie-uri