Un hot de telefoane a copiat cu multa rabdare pe 11 coli de hartie o lista lunga de contacte inregistrate intr-un iPhone pe care l-a furat, dupa care le-a trimis prin posta proprietarului sau, transmite Mediafax, care citeaza agentia de presa China Noua.

Aparatul furat continea aproape o mie de contacte, iar proprietarul sau, Zou Bin, care nu le avea salvate in alta parte, s-a aratat mai ingrijorat de pierderea acestora decat de furtul telefonului in sine.
Convins ca hotul de buzunare i-a furat telefonul atunci cand s-au aflat in acelasi taxi, Zou a trimis mesaje amenintatoare la adresa acestuia.
"Stiu ca ati stat alaturi de mine. Pot sa va asigur ca va voi gasi. Uitati-va la contactele din agenda telefonului si veti vedea cu cine aveti de-a face...", i-a scris el.
Zou Bin lucreaza in domeniul bauturilor alcoolice, cunoscut in China pentru legaturile sale cu grupurile criminale.
"Daca aveti bun simt, sa-mi trimiteti telefonul la adresa urmatoare", a conchis el.
Cateva zile mai tarziu, el a primit un colet mic cu cartela SIM si 11 coli de hartie pe care erau inscrise toate numerele inregistrate in telefonul sau, a anuntat China Noua, afirmand ca Zou Bin a ramas "stana de piatra" vazand gestul hotului.
"A fost nevoie de foarte mult timp pentru a scrie unul cate unul cele 1.000 de contacte, nume si sirurile de cifre. Imi imaginez ca mana sa s-a umflat" de la atata scris, a comentat Zou, citat de agentia de presa.
Zou presupune ca furtul a avut loc in noiembrie, undeva intre Yiyang si Changsha, in provincia Hunan (centru).
Internauti chinezi au laudat luni abnegatia hotului de iPhone, unii supranumindu-l "constiinta intregii corporatii (a hotilor)".
"Ce hot simpatic si devotat! Iata unul care are adevarate valori etice", a subliniat in legatura cu acest caz un utilizator al retelei de socializare Weibo.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Ar putea cadea China pe modelul URSS? Miza protestelor din Hong Kong