Cel putin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite intr-o explozie produsa duminica intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii, serviciile de securitate precizand ca deflagratia a fost provocata de o bomba.

Atentatul produs la o gara din orasul rus Volgograd a fost comis de un terorist-kamikaze, anunta autoritatile ruse, citate de AFP.
Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd.
Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale remis agentiei Mediafax, presedintele Traian Basescu isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora.
In acelasi timp, presedintele Basescu exprima deplinul sau sprijin pentru poporul Federatiei Ruse, Guvernul Federatiei Ruse si presedintele Vladimir Putin, pe care ii asigura de intreaga sa solidaritate in lupta impotriva terorismului.
"Atentatul demonstreaza, o data in plus, ca lupta impotriva terorismului este nu numai necesara, dar si obligatorie pentru protejarea vietii cetatenilor nostri", adauga Traian Basescu.

Sursa foto: Agerpres foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri