Cel putin 18 persoane au murit, iar alte 40 au fost ranite intr-o explozie produsa duminica intr-o gara din orasul rus Volgograd, situat in sudul tarii, serviciile de securitate precizand ca deflagratia a fost provocata de o bomba.

Atentatul produs la o gara din orasul rus Volgograd a fost comis de un terorist-kamikaze, anunta autoritatile ruse, citate de AFP.
Presedintele Traian Basescu a transmis un mesaj de condoleante ca urmare a atentatului terorist care a avut loc duminica in Volgograd.
Conform unui comunicat al Administratiei prezidentiale remis agentiei Mediafax, presedintele Traian Basescu isi exprima intreaga compasiune pentru victimele atentatului terorist care a avut loc in Gara din Volgograd si pentru familiile acestora.
In acelasi timp, presedintele Basescu exprima deplinul sau sprijin pentru poporul Federatiei Ruse, Guvernul Federatiei Ruse si presedintele Vladimir Putin, pe care ii asigura de intreaga sa solidaritate in lupta impotriva terorismului.
"Atentatul demonstreaza, o data in plus, ca lupta impotriva terorismului este nu numai necesara, dar si obligatorie pentru protejarea vietii cetatenilor nostri", adauga Traian Basescu.

Sursa foto: Agerpres foto


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Sondaj CURS pentru Primaria Bucuresti: Firea, Basescu si Nicusor Dan
Setari Cookie-uri