Topul tarilor in care britanicii isi doresc sa cumpere proprietati: Spania, cap de lista

Spania este pe prima pozitie in topul tarilor in care britanicii isi doresc sa achizitioneze o proprietate, in ciuda unor scandaluri recente legate de problemele pe care le intampina unii proprietari britanici din Spania.

Potrivit unui sondaj al Rightmove Overseas, citat de thisismoney.co.uk Spania este destinatia in care cei mai multi britanici ar cumpara o proprietate.

Intentia de achizitie in Spania vine dupa ce multi proprietari britanici din Spania sunt in situatia in care isi pot pierde casele, ca urmare a faptului ca circa 1 milion din casele ridicate in boom au fost amplasate pe terenuri protejate, iar acum sunt in pericol sa fie demolate. Circa 100.000 din aceste case au fost cumparate de cetateni straini.

Dupa Spania, in topul tarilor in care britanicii ar cumpara proprietari se numara Franta si Italia, SUA si Portugalia ocupand pozitiile 4 si 5.

Pana acum tara preferata de britanicii a fost Franta, unde sunt cei mai multi proprietari din Regatul Unit. Spania si SUA sunt urmatoarele piete cu proprietari britanici, fiind urmate de Cipru si Portugalia.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri