O papusa cu imaginea fostului consultant al Agentiei americane de securitate (NSA) Edward Snowden a fost pusa in vanzare in Statele Unite, iar o parte din castigurile obtinute din vanzari vor fi directionate catre o organizatie pentru libertatea presei, relateaza AFP.

Papusa are inaltimea de 30,5 centimetri, ochelari si un calculator, poate purta costum, blugi sau uniforma militara si a fost pusa in vanzare cu 99 de dolari de fabricantul ThatsMyFace.com.

Compania, care pune in vanzare papusi cu imaginea unor celebritati, a anuntat pe site, fara detalii suplimentare, ca banii obtinuti in urma vanzarilor vor fi directionati catre Fundatia pentru libertatea presei, potrivit Mediafax.

Edward Snowdem, care a dezvaluit presei un amplu program de interceptare a comunicatiilor dezvoltat de NSA, s-a refugiat in Rusia, iar din luna ianuarie face parte din Consiliul de administratie al Fundatiei pentru libertatea presei.

Papusa nu a fost comandata nici de fostul consultant al NSA si nici de Fundatie, precizeaza fabricantul, care a mai pus in vanzare papusi cu imaginea fondatorului WikiLeaks, Julian Assange, a unor politicieni americani sau a printului William si a sotiei sale, Kate Middleton.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri