Delegatiile europene care negociaza iesirea Ucrainei din criza politica mizeaza pe semnarea, vineri, a unui acord "temporar", a declarat un diplomat european de rang inalt, citat de AFP.

"Asteptam semnarea unui acord temporar astazi", le-a declarat acest oficial jurnalistilor. Acordul prevede o reforma constitutionala pana in septembrie, organizarea de alegeri prezidentiale si legislative la o data ce urmeaza a fi stabilita, informeaza Mediafax.

Presedintia ucraineana sustine ca a ajuns la un acord cu ministrii UE in negocierile pe tema crizei din Ucraina, iar un document va fi semnat in cursul zilei de astazi, relateaza BBC News Online.

Presedintia ucraineana a emis o declaratie in care a anuntat ca negocierile din cursul noptii cu liderii opozitiei si reprezentantii UE si ai Rusiei au condus la un acord. Aceasta nu a oferit detalii despre acord, dar a afirmat ca partile vor semna un document la pranz (12.00 ora Romaniei).

Opozitia si ministrii UE nu au confirmat pana in prezent acest acord, iar surse diplomatice au declarat ca negocierile au fost "foarte dificile". Acestea s-au incheiat la ora 07.20, potrivit unui mesaj publicat pe Twitter de ministrul polonez de Externe, Radoslaw Sikorski.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri