Un cuplu din statul american Virginia a castigat la loterie de trei ori intr-o luna, iar suma totala obtinuta in luna martie este de 2.050.000 de dolari, informeaza dailymail.co.uk.

Sotii Calvin si Zatera Spencer au castigat marele premiu de 1 milion de dolari la loteria Powerball la inceputul acestei luni. In ziua urmatoare, ei au castigat din nou un premiu de 1 milion de dolari cu un bilet de loterie.

Doua saptamani mai tarziu, pe 26 martie, sotii Spencer au castigat 50.000 de dolari la loteria "Pick 4". Aceasta serie norocoasa uluitoare a inceput pentru sotii Spencer, care locuiesc in Portsmouth, pe 12 martie, cand au castigat premiul de 1 milion de dolari dupa ce au ghicit primele cinci numere de la extragerea din acea seara a loteriei Powerball, potrivit Daily Press. Sansele de a castiga premiul de 1 milion de dolari la jocul Powerball sunt de 1 la 5 milioane. Daca ar fi ghicit si cea de-a sasea bila norocoasa, sotii Spencer ar fi castigat in acea seara 60 milioane de dolari, scrie Mediafax.

In ziua urmatoare, Calvin Spencer a intrat intr-o mica bacanie de unde a cumparat un loz in plic - si a castigat inca 1 milion de dolari. Cumparand acel bilet norocos la loteria 100 Million Cash Extravaganza, Calvin Spencer avea o sansa de castig de 1 la 1 milion, potrivit Loteriei din statul Virginia. Sotii Spencer spun ca vor continua sa joace la loterie. "Inca nu am terminat, vom juca in continuare", au spus ei.

Citeste si:
Chinezii dau vina pe americani pentru pandemia de COROVAVIRUS
Chinezii dau vina pe...
Sursa foto: Om fericit/Shutterstock.com

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Ce impact are asupra României retragerea finanţării OMS de către SUA
Setari Cookie-uri