Sean Combs, cunoscut publicului larg sub numele de P. Diddy si recent Puff Daddy, s-a situat pe primul loc in topul celor mai bogati artisti rap/ hip-hop din 2014, realizat de revista Forbes, pozitie pe care o ocupa pentru al doilea an consecutiv, informeaza Mediafax.

Editorii revistei Forbes estimeaza ca artistul detine o avere de 700 de milioane de dolari, suma de 120 de milioane de dolari fiind castigata in cea mai mare parte anul trecut. Puff Daddy s-a imbogatit considerabil dupa lansarea retelei de televiziune prin cablu Revolt TV, considera Forbes.

Topul a fost facut public la o zi dupa ce reprezentantii Universitatii Howard au anuntat ca Puff Daddy va primi un titlu de doctor onorific in stiinte umaniste si va rosti discursul inaugural la festivitatea de absolvire a studentilor colegiului din Washington D.C., pe 14 mai.

Pe locul al doilea in topul realizat de Forbes se situeaza Dr. Dre, cu o avere de 550 de milioane de dolari, in timp ce Jay-Z ocupa locul al treilea, cu o avere estimata la 520 de milioane de dolari.

Topul 5 este completat de Bryan "Birdman" Williams, cu o avere de 160 de milioane de dolari, si de 50 Cent, cu o avere de 140 de milioane de dolari.

Citeste si:
MILIARDARII care au renuntat la scoala inainte sa faca averi
MILIARDARII care au renuntat...

Puff Daddy, al carui nume real este Sean Combs, a devenit un mogul al industriei de divertisment din SUA, fiind actor si rapper, dar si castigator al unui premiu Grammy. In 2013, el a ocupat tot prima pozitie in topul Forbes al celor mai bogati artisti de muzica rap/ hip-hop din lume, cu o avere estimata la 580 de milioane de dolari.

Sursa foto: Sean Combs / Puff Daddy, Shutterstock.com

Sursa foto: Sean Combs / Puff Daddy, Shutterstock.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Cu cat a scazut averea lui Elon Musk dupa incidentul Cybertruck