Mii de simpatizanti prorusi care contesta scrutinul prezidential din Ucraina au organizat un miting in fata vilei din Donetk a omului de afaceri Rinat Ahmetov, patronul echipei de fotbal Sahtior Donetk, care a criticat deschis miscarea separatista prorusa, relateaza Itar-Tass.

Fortele de ordine nu au intervenit impotriva participantilor la marsul din Donetk, organizat in timpul scrutinului prezidential din Ucraina. Insa, in fata resedintei omului de afaceri Rinat Ahmetov (foto) sunt mobilizati agenti inarmati avand cagule pe fete, cel mai probabil angajati ai unor firme private de securitate, noteaza Mediafax.

Separatistii prorusi nu permit derularea scrutinului prezidential "nelegitim" in regiunea Donetk, unde doar 20 la suta dintre sectiile de votare sunt deschise. Doar 20 la suta dintre sectiile de votare din regiunea separatista ucraineana Donetk sunt deschise in scrutinul prezidential din Ucraina, anunta autoritatile ucrainene.

Potrivit Ministerului ucrainean de Interne, doar 20 la suta dintre sectiile de votare din regiunea Donetk sunt deschise si niciuna in orasul Donetk. Ucrainenii sunt chemati la urne duminica pentru desemnarea presedintelui tarii, un scrutin care se desfasoara in contextul conflictului separatist din est. Separatistii prorusi au avertizat ca nu vor permite derularea unui scrutin "nelegitim" in regiunea Donetk.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri