Avocatul Adrianei Ferreyr, fosta iubita a lui George Soros, a spus ca filantropul i-a oferit initial 6,9 milioane de dolari pentru a o convinge sa renunte la un proces intentat pentru proprietatea unui penthouse pe care acesta i l-ar fi facut cadou cand erau logoditi.

Se pare ca miliardarul George Soros i-a oferit fostei sale iubite 6,9 milioane de dolari pentru a renunta la procesul pentru proprietatea penthouse-ului, estimat la 1,9 milioane de dolari, dar nu s-a putut ajunge la o intelegere, potrivit Daily News.

Oferta de intelegere a fost dezvaluita intr-o audiere la Curtea Suprema de Justitie, unde, fostul avocat al Adrianei Ferreyr a declarat ca el ar fi trebuit primeasca un onorariu legal de 2,25 milioane de dolari. Aceasta suma reprezinta procentul pe care William Beslow, avocatul lui Ferreyr, il incaseaza si anume 30% din intelegerea dintre cei doi fost logodnici.

Audierea, menita sa determine care era suma pe care trebuia sa o primeasca avocatul, s-a amanat. Ulterior, pe holurile judecatoriei, Beslow a declarat reporterilor ca Soros chiar i-a oferit lui Ferreyr 6,9 milioane de dolari, spunand ca oferta a fost refuzata. Avocatul lui Soros, Howard Godnick neaga aceasta suma. “Nu este nicio intelegere” insista acesta.

Ferreyr l-a acuzat pe Beslow ca nu face niciun fel de efort. “Voi putea sa imi demonstrez valoarea exacta a muncii pe care o fac”, a declarat Beslow, stand langa o cutie plina de acte pe care intentiona sa le prezinte ca dovezi pentru a-si demonstra punctul de vedere. Ferreyr l-a dat in judecata pe Soros, mentionand ca acesta i-a provocat stres emotional prin faptul ca nu s-a tinut de promisiunea de a cumpara un apartament in Upper East side. Mai mult, Soros i-a cumparat apartamentul logodnicei sale de la acea vreme, Tamika Bolton.

Citeste si:
Dispozitive explozibile, trimise lui Obama si sotilor Clinton
Barack Obama si Hillary...

Oferta de intelegere catre Ferreyr a fost facuta tarziu anul trecut, imediat dupa ce Soros s-a insurat cu Bolton, ceremonie la care au asistat personalitati importante din toata lumea. Dupa ce discutiile despre intelegere s-au linistit, cazul lui Ferryer a luat-o putin la vale intr-un mod constant si sigur datorita faptului ca avocati incepeau sa faca depozitii ambelor parti. La depozitia lui Soros, Ferryer, in varsta de 31 ani, l-a lovit pe miliardarul de 83 de ani in cap si s-a luptat cu avocatul sau, Martin Singer, conform declaratiilor scrise in documentele judecatoriei.

Ulterior Ferryer, care nu are nicio educatie legala formala, a insistat sa isi apere singura propriul caz in fata Diviziei de Apelare unde un complet de judecatori i-au desfiintat mare parte din caz. Marti, completul de judecatori i-au respins oportunitatea de a duce acest caz la Curtea de Apel.

Godnick declara ca Soros “nu i-a nicio pozitie” in disputa asupra onorariului legal al lui Beslow, dar miliardarul a trimis avocatii la audieri pentru ca era ingrijorat ca “discutiile confidentiale pentru o intelegere vor fi folosite pentru a extrage sume aditionale” de la miliardar. Godnick a refuzat sa detalieze.

Citeste si:
Un dispozitiv explozibil, descoperit la locuinta lui George Soros
Un dispozitiv explozibil,...


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Cati bani s-au alocat pana acum pentru Catedrala Neamului