Olandezul Hans de Borst si-a pierdut unica fiica, Elsemiek de Borst, in urma acidentului aviatic din estul Ucrainei.

Acesta subliniaza, in scrisoarea adresata liderului de la Kremlin, ca liderii separatisti sunt vinovati de prabusirea avionului cu 298 de persoane la bord, potrivit The Telegraph.

Scrisoarea deschisa semnata de tatal indurerat a devenit virala dupa ce a fost postata pe site-urile de social media.

"Dle. Putin, Monstrule,

Mii de multumiri liderilor separatisti ai Guvernului ucrainean pentru uciderea singurului si dragului meu copil, Elsemiek.

Sper ca va puteti uita in oglinda

Elsemiek urma sa dea examenul de bacalaureat anul viitor, impreuna cu cele mai bune prietene ale ei, Julia si Marina, si s-a descurcat foarte bine la scoala. Urma apoi sa studieze ingineria la TU Delft si abia astepta sa faca asta. Dintr-o data, nu mai poate face asta! Avionul in care se afla a fost tinta unui atac intr-o tara straina in care se desfasura un razboi.

Domnilor mentionati mai sus, sper ca sunteti mandri de faptul ca ati inclus-o in razboi si ca i-ati curmat viata si sper ca va puteti uita in oglinda.

Citeste si:

Va multumesc din nou.

Cu sinceritate,

Tatal lui Elsemiek, Hans swe Borst, a carui viata este ruinata, Monstrului."

Elsemiek de Borst intrase in ultimul an de liceu la Haga si calatorea cu mama, fratele si tatal vitreg pentru o vacanta in Malaysia.

Dintre cele 298 de persoane de la bordul aeronevei Malaysia Airlines care zbura de la Amterdam la Kuala Lumpur, 193 erau cetateni olandezi.

Sursa foto: Facebook