Comunitatea internationala si-a inasprit discursul la adresa Rusiei, pe care tot mai multe dovezi o leaga de doborarea cursei MH17. Rusia contraataca si-i aduce pe seful Statului Major si comandantul fortelor aeriene care, prin 10 intrebari, vor sa demostreze ca tragedia aviatica a fost, de fapt, urmare a unui complot americano-ucrainean. Principalul lor argument este un avion ucrainean de lupta, care ar fi doborat avionul malaysian.

UE si SUA anunta noi sanctiuni economice asupra Rusiei, pe masura ce ancheta internationala care incepe acum sa intre pe fagas normal scoate la iveala tot mai multe probe care arata implicarea Moscovei in doborarea unui avion civil in Ucraina, lovit cel mai probabil de o racheta sol-aer trasa dintr-o zona controlata de separatisti.

Liderii din SUA, UE, Ucraina, Canada, Australia si Malaysia i-au cerut Rusiei sa-si asume responsabilitatea pentru criza din Ucraina. Toti au somat Moscova sa opreasca macar acum transporturile de armament si luptatori catre estul Ucrainei. Pentru ca, si daca se va dovedi ca ordinul de a trage nu a venit de la comandanti rusi sau din Rusia, asa cum acuza Kievul, Rusia este singura responsabila pentru destabilizarea Ucrainei si, mai presus de orice, inarmarea rebelilor prorusi.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Sursa foto: Mediafax Foto

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri