Presedintele UEFA, Michel Platini, nu va candida la functia de conducator al Federatiei Internationale de Fotbal, a anuntat, joi, belgianul Michel D'Hooghe, membru atat al forului mondial, cat si al celui european, informeaza Mediafax, care citeaza L'Equipe.

Conform sursei citate, Platini nu doreste sa intre in competitie cu actualul presedinte al FIFA, Joseph Blatter, deoarece nu este sigur de victorie. Michel Platini va confirma, astazi, intr-o conferinta de presa, faptul ca nu va candida la presedintia FIFA.

Singura persoana care si-a anuntat pana in acest moment candidatura la presedintia FIFA este francezul Jerome Champagne, in varsta de 56 de ani. Alegerile pentru presedintia FIFA vor avea loc in 29 mai 2015. Blatter a lasat sa se inteleaga ca va candida pentru al cincilea mandat, dar nu si-a oficializat inca decizia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri