Parlamentarul conservator Nigel Mills a fost distras de celebrul joc Candy Crush in timp ce in Parlament se discuta reforma pensiilor si aspecte din industria de asigurari. In tot acest timp, parlamentarul aranja dulciuri pe iPad-ul sau.

Imaginile au aparut in publicatia The Sun. “Eram in timpul unei sedinte lungi despre reforma pensiilor, un subiect pe care eu il iau foarte in serios. Am fost surprins in timp ce nu eram atent si ma jucam putin, o partida sau doua de Candy Crush”, a explicat parlamentarul reporterilor The Sun.

Sursa foto: Twitter

Citeste si:

Acesta a adaugat faptul ca era implicat in dezbatere, adresand din cand in cand intebari pe care le considera importante, insa a subliniat faptul ca nu se va mai juca in viitor in timpul unei sedinte parlamentare.

Situatia nu este una singulara, parlamentarii romani fiind si ei prinsi deseori "pe picior gresit" atunci cand, in timpul unor sedinte importante in Parlament, erau suprinsi fie dormind, fie jucandu-se pe telefon sau, mai grav, urmarind filme pentru adulti.

Sursa foto: Candy Crush, Shutterstock