Un politician britanic, distras de la o sedinta despre reforma pensiilor de un celebru joc de pe Facebook

Cu totii am verificat e-mail-uri sau conturile de Twitter in timpul unei sedinte la birou, insa un politician britanic a fost prins in timp ce se juca in Parlament un popular joc de pe reteaua de socializare Facebook, scrie Mashable.

Parlamentarul conservator Nigel Mills a fost distras de celebrul joc Candy Crush in timp ce in Parlament se discuta reforma pensiilor si aspecte din industria de asigurari. In tot acest timp, parlamentarul aranja dulciuri pe iPad-ul sau.

Imaginile au aparut in publicatia The Sun. “Eram in timpul unei sedinte lungi despre reforma pensiilor, un subiect pe care eu il iau foarte in serios. Am fost surprins in timp ce nu eram atent si ma jucam putin, o partida sau doua de Candy Crush”, a explicat parlamentarul reporterilor The Sun.

Sursa foto: Twitter

Citeste si:
Producatorul jocului Candy Crush, vanzari in scadere
Producatorul jocului Candy...

Acesta a adaugat faptul ca era implicat in dezbatere, adresand din cand in cand intebari pe care le considera importante, insa a subliniat faptul ca nu se va mai juca in viitor in timpul unei sedinte parlamentare.

Situatia nu este una singulara, parlamentarii romani fiind si ei prinsi deseori "pe picior gresit" atunci cand, in timpul unor sedinte importante in Parlament, erau suprinsi fie dormind, fie jucandu-se pe telefon sau, mai grav, urmarind filme pentru adulti.

Sursa foto: Candy Crush, Shutterstock

Citeste si:
Bani publici de la PSD pentru companiile care le fac reclamă...
„După faptă și răsplată”:...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri