Seful statului american a fost de acord sa filmeze un clip haios si autoironic pentru BuzzFeed, pentru a le da de veste americanilor ca luni expira termenul pana la care pot subscrie pentru ObamaCare anul acesta, noteaza Mediafax. Obama atinge noi culmi ale unui comportament care nu caracterizeaza un presedinte, comenteaza ziarul, ca protagonist al unui videoclip de doua minute intitulat "Lucruri pe care le fac toti, dar despre care nimeni nu vorbeste", lansat pe Internet.

In clip, Obama tine un bat pentru facut selfie-uri sau pozeaza la oglinda cu un aer serios, zambeste, face cu ochiul si multe altele. La un moment dat isi pune ochelari de aviator, ca Joe Biden, sau se face ca trage cu pistolul, in fata unei oglinzi. In alta postura, la oglinda, Obama scoate limba si face cu ochiul.

Barack Obama isi promoveaza mesajul tot la oglinda, facandu-se ca nu pronunta corect chiar termenul limita de inscriere in ObamaCare. Clipul a fost inregistrat la Casa Alba, dupa un scenariu in care presedintele asteapta un reporter sa vina sa-l intervieveze. "Pregatirea" sa dinainte de interviu este prezentata in paralel cu pregatirea reporterului, acasa. Pana joi dupa-amiaza, clipul a fost vizualizat de peste 5,4 milioane de ori, potrivit BuzzFeed.