Andreas Lubitz, copilotul avionului Germanwings care s-a prabusit marti in Alpii Francezi, lucra la aceasta companie aeriana din septembrie 2013. Avea in jur de 630 de ore de zbor. Deocamdata, presa scrie ca acesta a fost primul sau job ca pilot profesionist.

Avionul care s-a prabusit marti in Franta, tragedie in care au murit toti cei 150 de oameni de la bord, a fost deturnat de copilot, reiese din informatiile recuperate de anchetatori din cutiile negre ale aparatului de zbor.

Avionul Airbus A320 operat de compania low-cost Germanwings, detinuta de Lufthansa, se afla exclusiv sub comanda copilotului atunci cand s-a prabusit. Copilotul, identificat drept cetateanul german Andreas Lubitz, a asteptat pana cand pilotul a iesit din cockpit, dupa care a indreptat avionul spre munti, unde s-a prabusit.

Citeste articolul integral pe Adevarul.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri