Astfel, o femeie i-a cerut lui Putin sa ii spuna sotului prietenei ei, care este militar in retragere, sa ii permita acesteia sa isi cumpere un caine drept cadou la implinirea a 40 de ani. "Va rog sa-i spuneti doar atat: Boris, te inseli! Las-o pe sotia ta sa aiba un caine! Am incercat deja totul", a afirmat ea.

Putin a glumit ca sotul va spune: "rezolva-ti intai propriile probleme", ca raspuns la un ordin pe care i l-ar da, iar acesta ar fi un raspuns justificat. El i-a sugerat sa isi lase prietena sa isi exercite sarmul asupra sotului ei, scrie Mediafax.

"Putem stabili un plan de actiune. De exemplu, noi doi impreuna sa ii cerem lui Boris sa mearga sa se vada cu sotia lui, Elena, iar Elena i-ar putea spune: Nu, nu am nevoie de un caine, voi face ce vrei. Si sunt sigur ca va primi nu numai un caine, ci si un elefant, mai ales daca spune acest lucru la momentul si locul potrivit. El ar putea sa ii promita chiar si o haina de blana", a raspuns presedintele.

Citeste si:

Un baietel in varsta de patru ani din orasul Nalcik, in republica din Caucazul de Nord Kabardino-Balkaria, a intrebat cate ore doarme Putin. "Este extraordinar ca iti place sa dormi. Aceasta inseamna ca vei fi un presedinte bun", i-a raspuns Putin, fara alte detalii.

Presedintele le-a spus ascultatorilor ca la un moment dat l-a invitat pe fostul cancelar german Gerhard Schroeder la o sauna traditionala ruseasca (bania). Aceasta a luat foc, insa Schroder a iesit doar dupa ce si-a terminat berea, a povestit Putin. Sauna a ars, dar nimeni nu a fost ranit.