Presedintele rus, Vladimir Putin, a fost nevoit sa raspunda si unor intrebari neobisnuite in timpul maratonului de patru ore de discutii cu cetatenii, care s-a desfasurat joi, relateaza Moscow Times, in editia electronica.

Astfel, o femeie i-a cerut lui Putin sa ii spuna sotului prietenei ei, care este militar in retragere, sa ii permita acesteia sa isi cumpere un caine drept cadou la implinirea a 40 de ani. "Va rog sa-i spuneti doar atat: Boris, te inseli! Las-o pe sotia ta sa aiba un caine! Am incercat deja totul", a afirmat ea.

Putin a glumit ca sotul va spune: "rezolva-ti intai propriile probleme", ca raspuns la un ordin pe care i l-ar da, iar acesta ar fi un raspuns justificat. El i-a sugerat sa isi lase prietena sa isi exercite sarmul asupra sotului ei, scrie Mediafax.

"Putem stabili un plan de actiune. De exemplu, noi doi impreuna sa ii cerem lui Boris sa mearga sa se vada cu sotia lui, Elena, iar Elena i-ar putea spune: Nu, nu am nevoie de un caine, voi face ce vrei. Si sunt sigur ca va primi nu numai un caine, ci si un elefant, mai ales daca spune acest lucru la momentul si locul potrivit. El ar putea sa ii promita chiar si o haina de blana", a raspuns presedintele.

Un baietel in varsta de patru ani din orasul Nalcik, in republica din Caucazul de Nord Kabardino-Balkaria, a intrebat cate ore doarme Putin. "Este extraordinar ca iti place sa dormi. Aceasta inseamna ca vei fi un presedinte bun", i-a raspuns Putin, fara alte detalii.

Presedintele le-a spus ascultatorilor ca la un moment dat l-a invitat pe fostul cancelar german Gerhard Schroeder la o sauna traditionala ruseasca (bania). Aceasta a luat foc, insa Schroder a iesit doar dupa ce si-a terminat berea, a povestit Putin. Sauna a ars, dar nimeni nu a fost ranit.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri