Justitia italiana a stabilit, in cadrul procesului de partaj, ca Veronica Lario, fosta sotie a lui Silvio Berlusconi, trebuie sa primeasca suma de 1,4 milioane de euro pe luna din partea politicianului italian, respingand o solicitare privind suma de trei milioane de euro, scrie Corriere della Sera.

Judecatoarea Anna Maria di Oreste, de la Tribunalul din Monza (Milano), a respins cererea avocatului Veronicai Lario privind o indemnizatie lunara de trei milioane de euro. Magistratul a decis ca Silvio Berlusconi trebuie sa ii plateasca fostei sotii 1,4 milioane de euro lunar.

"Veronica Lario, invinsa in procesul de partaj cu Silvio Berlusconi: va primi «doar» 1,4 milioane pe luna...", a titrat ironic cotidianul Corriere della Sera.

In 2012, Tribunalul din Milano stabilea ca Veronica Lario sa primeasca aproximativ trei milioane de euro pe luna (100.000 de euro pe zi), cuantumul indemnizatiei ridicandu-se la 36 de milioane de euro pe an. Silvio Berlusconi va pastra intregul patrimoniu imobiliar, inclusiv Vila Arcore, estimata la 78 de milioane de euro si situata in localitatea Macherio (provincia Monza, o zona de lux la periferia nordica a orasului Milano).

Veronica Lario (in varsta de 58 de ani) a intentat divort de Silvio Berlusconi (78 de ani) in mai 2009, dupa 19 ani de casatorie si dupa o serie de aventuri extraconjugale ale liderului politic italian care au culminat cu participarea acestuia la petrecerea de majorat a unei adolescente, Noemi Letizia.

Citeste si:
18 deputati cu absente, sanctionati cu 1% din indemnizatia lunara
18 deputati cu absente,...

Sursa foto: Wikimedia.org

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »Citeste si
Silvio Berlusconi, favorit in alegerile legislative din Italia