"Am simtit ca eram prins intr-o rutina care nu ma provoca deloc si care nu ma invata nimic nou", a motivat Dotan Negrin nevoia de a evada in lume, potrivit Mashable.

Go where no one has gone before... @Darkhorsewine (For 21+) #ad

A photo posted by Dotan Negrin (@pianoaround) on

Asa ca in 2010 Dotan a decis sa renunte la job si sa inceapa o noua viata pe drumuri. De atunci si pana acum, tanarul s-a plimbat prin 300 de orase din 20 de tari. A cantat la pian, in fata a zeci de oameni, oriunde a vrut, de la strazile din Guatemala, la cele de langa Turnul Eiffel si pana la cele din Colorado. Si daca nu pare de ajuns, americanul a calatorit luni intregi fara sa vorbeasca la telefon. Mai mult, la un moment dat a decis sa tina telefonul pe modul avion pentru a se concentra pe cantat.

Totusi, Dotan nu este tot timpul singur prin lume. Uneori, prietena lui si cainele sau, Brando, il insotesc in toata aceasta aventura. Dar, in cea mai mare parte a timpului, Dotan se bucura de ajutorul strainilor intalniti pe drum. "Multe din calatoriile mele au fost posibile datorita oamenilor pe care i-am intalnit si care mi-au bagat cativa bani in buzunar sau mi-au oferit un loc unde sa dorm", spune tanarul aventurier.

Citeste si:

Dotan Negrin a descoperit pasiunea pentru calatorit in 2010, cand a lucrat pentru un fotograf si trebuia sa se deplaseze des intre New York si Miami. In cei 5 ani prin lume, tanarul din SUA spune ca a interactionat cu 10.000 de oameni.

My dog, Brando, is the boss of this entire operation.

A photo posted by Dotan Negrin (@pianoaround) on

Sursa foto: Dotan Negrin/Instagram.com