Un fragment de avion gasit pe o plaja a Insulei Reunion ar putea fi al cursei malaysiene disparute

Un fragment al fuselajului unui avion a fost gasit pe o plaja a Insulei La Reunion, apartinand Frantei si situata in Oceanul Indian, in apropiere de Madagascar, autoritatile verificand daca nu cumva este o parte a aeronavei companiei Malaysia Airlines disparuta in martie 2014.

Fragmentul de avion, care are lungimea de doi metri si pare a fi o parte a unei aripi, a fost gasit pe o plaja din zona Saint-André, pe Insula Réunion.
"Este plina de melci submarini, un indiciu ca a stat mult timp sub apa", au declarat martori citati de ziarul Le Point, potrivit Mediafax.

Fragmentul de fuselaj ar putea fi al unui avion prabusit in mai 2006 in largul insulei, al zborului MH370 (Malaysia Airlines) disparut in martie 2014 sau al unui Airbus A310 al compeniei Yemenia cazut in largul Arhipelagului Comore in iunie 2009.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines (zborul MH370) a disparut pe 8 martie 2014, in timp ce se deplasa din Kuala Lumpur (Malaysia) spre Beijing (China). La bordul avionului erau 239 de persoane, considerate decedate.

Citeste si:
Al doilea fragment de avion, gasit in Reunion
Al doilea fragment de avion,...
Sursa foto: Malaysia Airlines / Shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri