Cuplurile s-au adunat in Times Square in cadrul unui eveniment care a marcat implinirea a 70 de ani de la incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, potrivit Mediafax. Costumate precum marinarul si infirmiera din imaginea realizata pe 14 august 1945 de catre fotograful Alfred Eisenstaedt, cuplurile s-au sarutat pasional vineri in Times Square.

Printre cei care au imitat cuplul din iconica fotografie s-au numarat si Ray si Ellie Williams din statul american Georgia. Veterani ai Marinei americane, Ray si Ellie Williams s-au casatorit pe 15 august 1945. Cu acest prilej, Ray Williams si sotia sa au spus ca sunt "onorati si privilegiati" ca pot sa reprezinte generatia lor la aceste evenimente.

Identitatea marinarului si a infirmierei din fotografia lui Alfred Eisenstaedt nu a fost cunoscuta niciodata, in ciuda faptului ca celebra imagine a fost publicata pe coperta revistei Life.

De-a lungul timpului, multi barbati au pretins ca erau marinarul din acea fotografie realizata de Alfred Eisenstaedt. In 2007, reprezentantii grupului Time, proprietarul revistei Life, au anuntat ca acel barbat era cel mai probabil Glenn McDuffie, bazandu-si afirmatia pe o analiza realizata de un expert in medicina legala angajat de politia americana. Glenn McDuffie a decedat in martie 2014, la varsta de 86 de ani.

Sursa foto: Wikimedia