Ungaria plateste publicitate in presa libaneza pentru a le trimite avertismente imigrantilor

Guvernul ungar plateste publicitate in presa libaneza pentru a-i avertiza pe imigranti sa nu intre in tara ilegal, precizand ca este o infractiune care se pedepseste cu inchisoarea, relateaza Associated Press, preluat de Mediafax.

Intr-o reclama publicata luni pe o pagina intreaga a principalului ziar libanez, An-Nahar, Guvernul ungar afirma ca "se iau cele mai puternice masuri" impotriva persoanelor care incearca sa intre in Ungaria ilegal.

Ungaria, care si-a inchis granitele cu Serbia la 15 septembrie, a ridicat un alt gard metalic la punctul de trecere a frontierei cu Croatia de la Beremend, pentru a incerca sa opreasca fluxul de imigranti, insa fara rezultat.

Oamenii care fug din calea violentelor din Orientul Mijlociu, Asia si Africa alearga de la o frontiera europeana la alta, in incercarea disperata de a gasi o cale spre statele mai prospere din nordul Europei. Mii de refugiati continua sa-si riste vietile traversand Marea Mediterana cu ambarcatiuni supraaglomerate, pentru a ajunge in tari care Germania sau Suedia.

Foto: Shutterstock / Publishing

Citeste si:
Coronavirus | Ce creșteri au înregistrat statele vecine României
Coronavirus | Ce creșteri au...


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Citește și
Turcia a început pregătirile pentru transformarea Hagia Sofia în moschee
Setari Cookie-uri