Chiril Motpan, secretarul Consiliului Marii Adunari Nationale, a declarat ca, joi dimineata, reprezentatii protestatarilor au fost invitati la discutii la Ministerul Afacerilor Interne. El a adaugat ca oamenii au fost chemati sa se adune la ora 10.00 in Piata Marii Adunarii Nationale, pentru a continua sa protesteze , conform Mediafax.

La randul sau, contactata de IPN, sefa serviciului de presa al Partidului Socialistilor, Carmena Lupei, a mentionat ca grupul socialistilor, alaturi de sustinatorii sai, va continua si joi actiunile de protest din fata Parlamentului, incepand cu ora 10.00.

Totodata, liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatii, si-a indemnat sustinatorii, prin intermediul unui mesaj video postat pe o retea de socializare, sa continue manifestatiile si sa vina in fata Legislativului, tot de la ora 10.00.

Citeste si:

Miercuri, o multime de protestatari s-a adunat in fata cladirii Legislativului manifestand impotriva investirii Guvernului condus de Pavel Filip.Dupa investire, acestia au inconjurat Parlamentul pentru a nu le permite deputatilor sa paraseasca sediul si pentru a impune anularea votului.

Protestatarii au fortat o usa laterala a Parlamentului si au patruns in cladire, insa ulterior au fost scosi afara de fortele de ordine. Cel putin zece persoane, printre care si patru politisti, au avut de suferit in urma altercatiilor si imbrancelilor. Printre cei agresati a fost si deputatul liberal Mihai Ghimpu.Protestul de la Parlament, organizat de Partidul Socialistilor, Partidul Politic Partidul Nostru si de Platforma Civica "Demnitate si Adevar", a durat pana noaptea tarziu.

Sursa foto: Mediafax Foto