8 Februarie 2016

Panica la Londra, dupa ce un autobuz a explodat pentru filmarea productiei "The Foreigner"



O explozie programata a unui autobuz de transport public, produsa duminica pe un pod din Londra in cadrul filmarilor pentru productia "The Foreigner", cu Jackie Chan, a starnit panica si o serie de critici, informeaza CNN.

Un autobuz supraetajat specific transportului in comun londonez a explodat duminica pe Podul Lambeth, deasupra Raului Tamisa, in centrul Londrei, informeaza Mediafax.

Numerosi trecatori, inclusiv multi turisti, s-au speriat, crezand cateva minute ca a fost un atac terorist de genul celor din iulie 2005, soldate cu 56 de morti.
Dupa cateva minute, pe retelele de socializare online au inceput sa circule informatii despre originea exploziei.

"V-ati speriat de explozia autobuzului pe Podul Lambeth? A fost doar pentru un film", a transmis prin Twitter Nigel Huddelston, un politician local. Explozia a fost provocata in mod programat, pentru o scena din filmul "The Foreigner", care il are ca protagonist pe Jackie Chan.

Se pare ca autoritatile instiintasera locuitorii din acea zona a Londrei ca astazi va avea loc o explozie controlata, pentru o filmare, insa notificarile fusesera trimise prin posta, fara a fi mediatizate.

"Data viitoare cand mai aruncati in aer in autobuz pe Podul Lambeth poate ne spuneti si noua, ca sa nu se sperie copiii in parcuri", a declarat o localnica.



Citeste si