Fotbalistul in varsta de 27 de ani a reclamat disparitia banilor la politie, in dimineata zilei de 18 octombrie 2015, potrivit Mediafax. Incidentul s-a petrecut intre orele 6:15 si 7:20. Potrivit jurnalistilor germani, atacantul de la VfL Wolfsburg mergea cu suma de bani la un turneu de poker, World Series of Poker. Cu o seara inainte, Max Kruse marcase trei goluri in victoria cu 4-2 obtinuta impotriva clubului Hoffenheim.

Impresarul sau, fostul internationalul german Thomas Strunz, a refuzat sa comenteze de ce fotbalistul avea asupra sa o suma importanta de bani cash. Politia l-a cautat in zadar pe cel care ar fi putut sa ia banii, iar cazul a fost inchis pe 12 februarie anul acesta. Lasat de selectionerul Joachim Low in afara lotului care a castigat titlul mondial la turneul final din Brazilia, Max Kruse a petrecut in vara lui 2014 in Las Vegas, unde a castigat 27.000 de euro la un turneu de poker.

In acest sezon, Max Kruse a marcat 9 goluri pentru VfL Wolfsburg, dintre care doua in Champions League. Echipa germana este calificata in sferturile de finala ale competitiei europene.

Sursa foto: Mediafax Foto