Premierul Frantei, Manuel Valls, a declarat, miercuri, ca anularea turneului final al Campionatului European, care este programat in perioada 10 iunie - 10 iule, ar fi o infrangere, informeaza L'Equipe.

"In acest moment, Franta nu este afectata de valul de atentate din Europa. Anularea Campionatului European ar fi o infrangere, ar fi o victorie a teroristilor. Avem nevoie de aceste manifestari sportive. Conditia principala este ca organizarea sa se faca in cele mai bune conditii", a spus Valls, potrivit News.ro.

Luni dimineata la ora 09.00, doua explozii au zguduit aeroportul Zaventem din Bruxelles, iar statia de metrou Maelbeek a fost lovita de o alta deflagratie. In cele doua atentate separate si-au pierdut viata 31 de persoane, iar 205 au fost ranite, dintre care cateva zeci sunt in stare critica.

Statul Islamic a revendicat atacurile de marti de la Bruxelles, potrivit unui comunicat publicat de agentia Amaq News, apropiata teroristilor. Franta s-a confruntat si ea cu un val de atentate in noiuembrie 2015.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri