Premierul Canadei, Justin Trudeau si-a uimit audienta atunci cand i-a raspuns unui reporter care il intrebase despre functionarea computerelor cuantice, in timpul unei conferinte de la Institutul pentru Fizica Teoretica din Waterloo.

„Aveam de gand sa va intreb despre computerele cuantice, dar – cand va asteptati ca misiunea Canadei impotriva ISIS sa inceapa din nou?”, a intrebat un jurnalist vineri, la evenimentul de la Institutul pentru Fizica Teoretica din Waterloo, Ontario, potrivit Business Insider.

Facand abstractie de ironia jurnalistului, Trudeau s-a lansat intr-o explicatie succinta despre cum functioneaza calculatoarele cuantice.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.

Justin Trudeau este al 23-lea si noul premier liberal al Canadei, a carui numire in functie marcheaza sfarsitul unei guvernari conservatoare timp de aproape un deceniu in statul nord-american. Liderul Partidului Liberal din Canada, are un cabinet format din 30 de ministri, impartit in mod egal intre barbati si femei. Intre acestia, cabinetul include, de asemenea, un Sikh, un tetraplegic, un fost refugiat afgan, imigranti, aborigeni, reprezentanti ai minoritatilor religioase si o femeie oarba.

Citeste si:
Sute de canadieni au sarbatorit cu un joint legalizarea canabisului
Sute de canadieni au profitat...

Sursa foto: youtube.com

Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea International »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si
Trudeau: Canadienii vor o "actiune puternica la schimbarile climatice"