Potrivit politiei, inaintea atacului a avut loc o cearta intre atacator si o femeie, intr-o parcare aflata in apropiere. Dupa aceea barbatul a luat o arma din masina, a iesit din parcare, s-a dus la locul unde erau adunati aproximativ 150 de oamenii pentru concert si a inceput sa traga in multime, aparent la intamplare, potrivit News.ro.

Politia afirma ca barbatul s-a sinucis dupa ce s-a intors in parcare. Atacul armat a avut loc langa Nenzing, un oras din provincia Voralberg, situat la aproximativ 40 de kilometri est de frontiera Austriei cu Liechtensteinul. Potrivit postului ORF, atacul a avut loc pe o proprietate folosita de un club de motociclisti, iar barbatul pare ca a folosit o pusca sau o arma lunga.

Presa locala citeaza salvatori potrivit carora enele dintre victimele care au supravietuit se aflau in stare grava. O purtatoare de cuvant a politiei, Susanne Dilp, a declarat ca ranile sunt "foarte diverse". Alte detalii nu erau disponibile, scrie AP, care adauga ca politia continua ancheta la fata locului.

Sursa foto: Shutterstock.com/Accident