Patru romani, raniti in naufragiul unei ambarcatiuni thailandeze. MAE verifica daca sunt si morti

Ministerul Afacerilor Externe a anuntat ca patru cetateni romani au fost raniti usor in naufragiul unei ambarcatiuni in largul insulei thailandeze Koh Samui, ambasada romana solicitand autoritatilor locale sa verifice daca exista vreun cetatean roman printre cele trei persoane care au murit in urma accidentului.

”Ambasada Romaniei la Bangkok a fost informata la data de 27 mai 2016, de catre politia din insula thailandeza Koh Samui, cu privire la producerea unui accident in data de 26 mai, in care a fost implicat un grup de 36 turisti, printre care si patru cetateni romani, care se aflau intr-o ambarcatiune. Potrivit primelor informatii primite, 3 persoane au decedat, iar restul pasagerilor au fost raniti, fiind transportati de catre politia marina si serviciul de urgenta medicala la spital pentru ingrijiri medicale”, se arata intr-un raspuns al Ministerului Afacerilor Externe, la solicitatea News.ro.

Ambasada romana a luat legatura cu spitalul in care au fost internati turistii. ”Potrivit informatiilor comunicate de spital, cei patru turisti romani au fost raniti usor si, intrucat nu au necesitat ingrijiri suplimentare, au fost toti externati in cursul zilei de 27 mai”, transmite MAE.

Deocamdata, nu exista informatii certe privind o decesul unei cetatean roman in accident. ”Ambasada continua demersurile pe langa autoritatile competente pentru a verifica daca vreuna dintre victimele decedate in urma incidentului, identificate in baza documentelor de calatorie pe care le aveau asupra lor, detinea si cetatenia romana”, precizeaza Ministerul Afacerilor Externe.

Citeste si:
MAE: Condiţiile de intrare în Cipru - modificate
MAE: Condiţiile de intrare în...
Citeste si:
8 remedii pentru ameliorarea durerii in gat
8 remedii pentru ameliorarea...

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri