Televiziunea rusa: Romania, o tara din lumea a III-a, a carei situatie s-a inrautatit dupa aderarea la UE

Romania este prezentata, intr-un documentar intitulat "Capcana Europeana", ca o tara din lumea a III-a , a carei situatie s-a inrautatit dupa aderarea la UE. Documentarul va fi difuzat pe postul rus de televiziune Rossia !, relateaza UNIMEDIA, conform News.ro

Jurnalistii rusi spun ca la Deveselu nu functioneaza conexiunea mobila, iar oamenii citatia sustin ca nu au simtit nici o schimbare dupa aderarea tarii la UE.

Reporterii de la Moscova au filmat imagini dintr-un cartier sarac din Bucuresti prezentandu-l drept un cartier tipic din Romania. Reportajul se incheie cu o incursiune in fosta Iugoslavie, acolo unde „din cauza interventiei NATO„ au fost ucise mai multe persoane, iar economia tarilor care au iesit din Federatia Iugoslava a fost dusa la pamant, scrie UNIMEDIA.

Potrivit portalului de la Chisinau, “propaganda de la Kremlin si-a indreptat armele contra Romaniei”. “De la deschiderea bazei militare de la Deveselu, unde sunt amplasate radarele NATO care fac parte din scutul anti-racheta, media controlata de Moscova nu conteneste sa abordeze Romania”, afirma jurnalistii moldoveni.

Sursa foto: sylv1rob1 / shutterstock

Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Internațional »Setari Cookie-uri