"Au fost ranite persoane, pentru moment nu stiu daca exista morti", a declarat un purtator de cuvat al politiei locale pentru AFP. Incidentul a avut loc in Pulse Club, un club de noapte gay din oras, potrivit BBC. "Toata lumea sa iasa afara din Pulse si sa fuga", a anuntat clubul intr-un mesaj postat pe Facebook, potrivit News.ro.

Inregistrari video au fost postate pe retele de socializare cu persoane ranite care primeau ingrijiri la fata locului. Autoritatile nu au oferit imediat informatii despre incident, potrivit BBC.

Un barbat care afirma ca a fost in club in momentul atacului si care a postat o inregistrare video, afirma pe pagina sa de Facebook ca s-au tras focuri de arma in club, iar cei dinauntru "strigau ca oameni sunt morti". "Tocmai scot oameni afara pe targi si-i urca" in ambulante, a scris Anthony Torres.

Un reporter local de televiziune, Stewart Moore, afirma intr-un mesaj postat pe Twitter ca o sursa i-a spus ca peste 20 de persoane au fost impuscate.
El spune ca atacatorul se afla in continuare in club, ca a luat ostatici si ca existau temeri ca ar avea o bomba asupra sa. In imagini postate pe retele de socializare apar zeci de vehicule ale serviciilor de urgenta la fata locului.

Sursa foto: Pressmaster / Shutterstock