Un avion al companiei Singapore Airlines Ltd, care se indrepta spre Milano, a luat foc luni dimineata, dupa ce s-a intors pe aeroportul Changi, cand unul dintre motoare a transmis un semnal de alarma, au precizat autoritatile de la aeroportul singaporez, precizand ca toti pasagerii sunt in siguranta, relateaza Reuters.

Motorul drept al aeronavei a luat foc dupa ce avionul, un Boeing 777-300R, a aterizat, in jurul orei locale 6.50 (2.50 ora Romaniei).

Imagini publicate pe retelele de socializare arata aeronava cu aripa in flacari. Serviciile de urgenta au stins flacarile rapid, scrie News.ro.

Niciunul dintre cei 222 de pasageri si 19 membri ai echipajului nu au fost raniti. Ei urmeaza sa isi continue drumul spre Milano la bordul unei alte aeronave, in cursul zilei de luni, a precizat compania.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri