Romanii au fost cei mai numerosi straini expulzati in anul 2015 din Franta, urmati de albanezi, arata datele Politiei de Frontiera din Hexagon, citate de Europe1.

In anul 2015, 10.471 de straini au fost expulzati in total din Franta. Dintre acestia, 2.422 au fost romani, potrivit autoritatilor.

Cetatenii din Romania trebuie sa indeplineasca o serie de conditii pentru a ramane mai mult de trei luni in Franta, de exemplu sa aiba un loc de munca, scrie News.ro.

Pe al doilea loc in clasament se afla albanezii, cu 1.934 de cazuri. Acestia nu sunt cetateni europeni asa ca, dupa 90 de zile de sedere, au nevoie de viza pentru a ramane in Hexagon. Anul trecut au mai fost expulzati 831 de algerieni, 772 de tunisieni si 731 de marocani.

In ceea ce priveste cetatenii din tarile macinate de razboaie, autoritatile franceze au scos de pe teritoriul tarii 19 afgani, 11 gambieni, opt iranieni, 10 sudanezi si patru persoane originare din Eritreea. De asemenea, patru sirieni au fost trimisi in Egipt.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Internațional »


Setari Cookie-uri